Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

PEETER TEPP: Kaja Kallase valitsus aitas igati kaasa slaavi riikidest pärit migrantide sissevoolule Eestisse

-
30.04.2023

Peeter Tepp kommenteeris Uute Uudiste foorumis artikli https://uueduudised.ee/arvamus/kuidas-reformierakond-eestlaste-raha-ja-elamislubade-eest-vene-janitsare-varbab/

Peeter Tepp:

“See on mitmekihiline “tort”. Kaja Kallase Viletsus soodustas igati, kui mitte öelda, et aitas igati kaasa slaavi riikidest pärit migrantide sissevoolule Eestisse. Loomulikult ka eesmärgiga, et saab nii omale siin suure hulga takkakiitjaid ja odavat tööjõudu. Kuid samal ajal “meie sõjaprintsess” ja tema kamarilja täidab ise sama rolli Brüsseli jaoks. Niisiis ükskõik kelle, ainult mitte eesti rahva ja riigi huvides.

Meie osaliselt või suurel määral peale sunnitud külalislahkust kavatseti ja kavatsetakse ka edaspidi kasutada meie endi vastu, meie rahvusriigi elimineerimiseks, mis paratamatult tooks kaasa Eesti muutumise geograafiliseks ja eestlase muutumise mingiks minevikust pärit kunagise suguharu mõisteks. See ei ole nali ega liialdus.

Praegu valmistab Euroopa Liit ette muudatust kodakondsuse määratlemisel, kus kohalikud, rahvusriikide kodakondsused muutuksid teisejärguliseks sümboolseks reliktiks ja esikohale tõuseks ja tegelikku staatust määravaks saaks Euroopa Liidu kodakondsus. See on siis uus ussikäik teostamaks Euroopa Liitriiki, kus juhtivaks ja määravaks jõuks kujuneksid “vanad” ja suured Euroopa riigid nagu Saksamaa, Prantsusmaa, Itaalia jne., sest nende arvulise üleolekuga selles uues demokraatias tühistataks väikeriigid täielikult.

Juba teostavad EL ametnikud, raportöörid vastavaid “küsitlusi” etteantud vastustega, et siis tuua uue korra põhjenduseks Euroopa riikide „kodanike tahet“.

Meie peame seda ette teadma ja juba täna alustama tõsist tööd selle plaani tõrjumiseks.”