Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Woke-Telia hakkas pakkuma konservatiividele vastuvõetamatuid vikerkaareteenuseid 

-
07.06.2023
Telia on üks ettevõtetest, kes veab Eestisse woke-kultuuri.
© UU

Kolumnist Ivan Makarov oli üks esimesi tuntud inimesi, kes teatas sidemete katkestamisest homo-operaator Teliaga ja loodetavasti järgib tema eeskuju veel arvukalt konservatiivse mõttemaailmaga Eesti inimesi, kellele firma poolte valikuga sisuliselt näkku sülitas.

Iseasi, kas sel ka tuntavat mõju on – Telia ei ole ju kapitalistlik, vaid on woke-firma. Ehk siis neile pole kasum enam oluline, esmatähtis on ideoloogia. Jah, kasumlikkus loeb ikkagi ka Teliale, aga nad mässivad endale vikerkaare imitatsioonlipu ümber ja lähevad riskile välja. Kuigi Silicon Valley Banki kokkukukkumine näitas, et ka need pangad, kes woke-ettevõtlust toetavad, kõrbevad peagi. Sest ideoloogiad rahalist kasu ei too.

Mõistusega inimesele tundub arusaamatu, et mõni pank või operaatorfirma hakkab võitlema viljatu seksuaalsuunitluse õiguste eest. Mis kasu on sellest ettevõtlusele? Seda enam, et “vähemuse kaasatuse” raames võetakse endale töölegi inimesi mitte kompetentsi, vaid voodielu järgi.

Järgmine, kelle kohal boikotioht ripub, on Swedbank. Sel korral mõtlevad päris paljud konservatiivid juba sealt raha äraviimisele, eriti need, kes jätsid pärast Aadu Luukase fondilt raha tagasiküsimist “rootsipangast” siiski lahkumata. Swedbank hakkab Eestis liiga kurjakuulutavaks muutuma, sest ta veab lisaks siit ka ohtralt meie raha välja.

Woke-firmadega pole mõtet ennast rahaliselt siduda. Sest “virgunud” kõrbevad varem või hiljem, nagu tõestas Silicon Valley Bank, ja kui nende päästmiseks minnakse riiklik-plaanimajanduslikele alustele, on see juba sotsialism.

Swed ja Telia ongi Marxi suunas vaatavad ettevõtted, mis üritavad veel oma Che Guevara nägu Wall Streeti pankuri maskiga varjata.

Uued Uudised