Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kus see armastus kinni oli, et nüüd vabaks sai?

-
22.06.2023
Plakat
© Uued Uudised

„Armastus on vaba“. Selline kirjalik uudis vaatas eile hommikul teleekraanilt vastu liberaalse konservatismi maailmavaatega inimese pusalt.

Ei ole kuulnud, et armastus oleks kusagil väga pikki aastaid kinni olnud ja nüüd alates eilset, peale ajaloolist hetke, vabastatud.

Aga moe-ja trendilooja väide, et väga suure hulga inimeste jaoks ei muutunud mitte midagi, on vale. Väga vale. Ent valetamisega oleme kahjuks hakanud viimasel ajal harjuma. Nagu me kõik teame, on viimasel ajal väga popp igasuguseid uuringuid läbi viia. Kui teha näiteks uuring selle kohta, mis värvi on armastus, siis usun, et enamus teab seda vastust, kuigi sõnale” armastus” on praktiliselt võimatu ühest ja ammendavat definitsiooni leida. Aga näed, värvi millegipärast teatakse. Peale abielu on nüüd nad ka selle ilusa sõna ära solkinud. Ei tea kui kaua peavad moegurmaanid uut pusa kirjaga “Sõna ei ole enam vaba”, ootama.

Lõpetan siinjuures moeuudised ja pöörduksin tagasi eilse Musta Teisipäeva juurde, kus öeldi, et Keskerakonna ettepanekuid võeti abieluseaduse muutmise seaduste juures arvesse ja isegi tänati neid selle suhtes ja sooviti ka edaspidi konstruktiivset koostööd ja arutelusid.

Nimelt jäeti seadusesse sõna ISA. Milline võit! Süüdakem siis saabuvatel pühadel lõkked (muidugi kui tohib) ja mõelgem tõeliselt ilusaid, isamaalisi mõtteid. emise.

 

Urmas Milvek