Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Illegaalid tulid üle Eesti idapiiri… ja nüüd on nad kindlalt Euroopa Liidus

-
26.06.2023
Esti kagupiir võiks hübriidsõja tandriks osutuda.
© UU

Pühapäevane kiretu uudis teatas 11 afgaani ebaseaduslikust Eestisse saabumisest. Ilmselt oskab enamik inimesi siiski sellest välja lugeda kurba tõsiasja, et afgaanid on nüüd Euroopa Liidus.

Afgaane ei aetud tagasi, ilmselt ei anta neid ka edaspidi üle Vene piirivalvele, vaid nad võeti vastu, mis tähendab, et tegelased saavutasid oma eesmärgi, pääsedes Euroopa Liitu. Praegune vasakäärmuslik valitsus ei hakka neid kohe kindlasti Venemaale tagasi saatma.

Nüüd on signaal teisele poole antud – üks grupp pääses läbi. Varsti tuleb järgmine ja meie piirivalvurid võtavad nad jälle vastu, samas kui leedukad ja lätlased näitavad neile tagasiteed.

Eestil pole ilmselt võimekust piirivalvuritega piiri nii sulgeda, nagu seda teevad Poola, Leedu ja Läti. Loodetakse kohalikele, aga need teatavad võõrastest alles siis, kui viimased on juba Eestis. Ja kui on Eestis, on eesmärk saavutatud.

Väga võimalik, et 11 afgaani saabumine on “esimene pääsuke” ja Venemaa alustab ka meie vastu hübriidsõda. Eesti ei ole selleks kuidagi valmis, ja kui on, siis nende vastuvõtmiseks, mitte tagasisaatmiseks. Nagu Frontexist, võib ka PPA-st saada turismiagentuur. Sest Tallinnas on võimul hulleimad vasakäärmuslased, kellest üks, siseminister Lauri Läänets, kiitis juba heaks migrante jaotavad rändeleppe.

Uued Uudised

Loe ka Üksteist Afganistani kodanikku üritasid Setomaa kaudu Eestisse tulla