Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tucker Carlsoni „surmapatust“

-
04.07.2023
Tucker Carlson
© Scanpix

On palju analüüse-variante sellest, et miks Fox News „keetis supiks oma kuldmune muneva kana“ Tucker Carlsoni, sellest, mida siis ikkagi USA suurkanali väga kuulus ja suure jälgijaskonnaga ankrumees ikkagi valesti ütles. Kelle konnasilma peale ta siis ikkagi astus.

Variante on palju, aga neil kõigil on üks ühine viga – Tucker Carlson on sama asja varemgi teinud ning siis pole talle seda isegi mitte ette heidetud.

Mulle tundub, et asi on üldisem ja Carlsoni patt palju suurem – ta pani inimesi mõtlema! Pani oma lühikese, selge ja loogilise jutuga oma kuulajaid-jälgijaid OMA PEAGA mõtlema. Mitte ei kasutanud stamplauseid, ei röökinud loosungeid.

Oma peaga mõtlev inimene on aga suurim oht süvariiklastele ja nende sabarakkudele.

Kahjuks on sama tendents lastud vohama ka Eesti poliitmaastikul. Loosungid söögi alla ja söögi peale. Alates noortest rohelistest, kes eelistavad koolis õppimisele ja targaks saamisele loosungite all lolliks jäämist. Ning lõpetades poliitikutega, kes kardavad diskussioone ja väitlusi nagu Kurat kukelaulu.

Vanemad inimesed mäletavad, et mitte väga ammu toimusid enne valimisi suured kandidaatide vahelised debatid ja väitlused. Viimaste valimiste eel neid aga samahästi kui ei olnud. Ju siis saadi aru, et need on ohtlikud asjad.

Kui meie, konservatiivid, tahame süvariigile ja liberaalidele vastu hakata, kui tahame neilt võimu ära võtta, siis peame tegema sama, mida tegi Tucker Carlson. Peame panema inimesed mõtlema OMA PEAGA.

See tähendab rohkem debatte ja vähem loosunglikkust.

 

Heino Harju