Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vaenukõneseadus toob Gulagi tagasi: valetajate koalitsiooni toetajad hõõruvad arveteõienduse naudingus juba käsi

-
30.08.2023
Ka meil pole enam kaugel aeg, mil vanglanumbrid tähendavad poliitiliselt tagakiusatavaid inimesi.
© Scanpix

Vasakliberaalsel koalitsioonil on Riigikogu uuel istungjärgul kavas läbi suruda nn vaenukõneseadus ja selle leeri toetajad ootavad juba poliitiliste arveteklaarimiste algust.

“Täna toimuv on häirivalt vaenulik EV peaministri vastane hüsteeria, kuhu päev päevalt uusi hüsteerilisi jaburusi juurde poogitakse!!! Millal ometi tuleb vihakõneseadus, mis võimaldaks alatu laimu ja lausvaled vastutusele võtta,” kirjutas mõne päeva eest sotsiaalmeedias keegi Talvit Priimägi.

Nüüd ründab ka tuntud Reformierakonna poliitik Meelis Atonen sotsiaalmeedias üht tuntud konservatiivset poliitikut, kelleks on paljusid ühiskonna probleeme analüüsiv Peeter Espak.

“Te olete lihtsalt üks erapooletu ülbik! Minge nüüd viljastamise probleeme uurima ja karjuge seal ka oma tõdesid! Ünneks saavad teisesugused lõpuks paika! Ahjaa, harige ennast, siis saate teada, kes ma olen!” kirjutab Atonen, kes ilmselt pole rahul ka sellega, et talle pole “õigeid” tiitleid lisatud.

Kuigi vaenukõneseaduse autorid väidavad, et see seadus olevat vaid väga pahade jaoks, näitab liberaalse-vasapoolse leeri ootus täpselt ära, mida nemad sellest ootavad – nimelt poliitiliste oponentide suude sulgemist, seda ka juhtudel, kui nemad vaidlustes alla jäävad.

Väidetava kliimasoojenemise taustal ootab Eestit väga külm poliitiline jääaeg, kus igasugune teisitimõtlemine külmutatakse. “Rahvavaenlaste” peksmise ootus on vasakliberaalses leeris juba kõrge.

Uued Uudised