Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kui vaadata Ukraina sõja negatiivseid allhoovusi, siis nende taga on Kaja Kallas ja Johanna-Maria Lehtme

-
06.11.2023
Nemad teevad Ukrainale karuteene.
© UU

Eestis võimulolev vasakpoolne-liberaalne blokk ei soovi ilmselt seda tunnistada, kuid just nende poliitika on mõjunud Ukraina toetamisele halvasti.

ERR kirjutab: “Vabatahtlikud, kes koguvad Ukraina heaks inimestelt annetusi, seisavad silmitsi vähenenud toetustega. Põhjustena näevad nad nii inimeste sõjaväsimust, halvenenud majanduslikku toimetulekut kui ka ebaausaid annetuste kogujaid, kes oma tegevusega on määrinud kogu heategevuse mainet.”

On raske alahinnata seda kahju, mida Ukrainale tegid Eesti 200 poliitik Johanna-Maria Lehtme ja “Slava Ukraini” ning Kaja Kallase ja Arvo Halliku idaäri – samal ajal kui inimesed avasid Ukrainale südamed (ka ka rahakoti), nihverdas esimene annetusrahasid kõrvale ning paarike tegi Ukraina arvelt “vereäri”.

Ka sõjaväsimuses on suur roll Kaja Kallasel, kes ajas populaarsuse teenimiseks püsti sõjahüsteeria (“Oleme sõjas!”) ning pani ka Eesti kaevikutesse – muidugi väsitakse pidevast pingest peagi ära.

Veel hullem on peaministri roll inimeste vaeseks muutmisel läbi karmide maksutõusude ja samaaegse majanduslanguse – kui inimestel hakkab rahakotis tuul õõtsuma, jääb Ukraina heaks üha vähem järele.

Kaja Kallase “karuteeneks” võib pidada sedagi, et Eestis redutavad noored sõjaväekohuslastest Ukraina mehed, samas kui sealsetel rinnetel sõdivad keskealised ja vanemad.

Inimkond on alati teadnud, et suurimad karjujad on enamasti väikesed tegijad. Nüüd on selgumas, et vasakäärmuslaste leer teeb ka Ukrainale karuteene.

Uued Uudised