Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Peavoolumeedia uudised New Yorgist ja Rootsist jätavad palju rääkimata

-
13.04.2024
Migrandid Manhattanil St. Brigidi kooli juures, mis muudeti pagulaskeskuseks.
© Scanpix

Peavoolumeedia on juba ammu minetanud ajakirjandusliku objektiivsuse ja muutunud sisuliselt libauudiste levitajaks – kirjutatakse küll sündmustest, kuid hoidutakse poliitkorrektselt tausta avamast. Mõned näited ERR-ist.

Nii kirjutab ERR: “Eluasemekriis New Yorgis on jõudnud tasemele, kus linnaametnikud on nimetanud olukorda lausa hädaolukorraks. Nõudlus New Yorgis elamise järele ületab ettevõtjate võimet eluasemeid juurde ehitada, kuid linnas on ruum otsa saamas.

Kinnisvaraekspertide hinnangul on ligi üheksa miljoni elanikuga New Yorki tabanud viimase 50 aasta suurim eluasemekriis. Nimelt on linna kõikidest üürikorteritest vaba vaid 1,4 protsenti, kuid stabiilse hinna ning valikuvõimaluse tagamiseks peaks turul olema vähemalt viis protsenti kõigist elamupindadest.”

Sellel lool on väga konkreetne tagapõhi – nimelt president Bideni algatatud massimigratsioon, mis on väidetavalt riiki toonud üle kümne miljoni illegaali. New York on üks neist “varjupaigalinnadest”, mis võtab migrante vastu ja kuhu saadavad illegaale ka need konservatiivsed osariigid, kes Bideni rändepoliitikat ei toeta.

New Yorgis aetakse lapsed koolidest välja, et teha ruumi illegaalidele

President Bideni ajal on USA-sse saabunud üle kümne miljoni illegaali, kulud massirände tagajärgedele võivad tõusta kuni poole triljoni dollarini

USA vabariiklaste osariigid saadavad ebaseaduslikud migrandid neile, kes vaba rändepoliitikat tahtsid

Teine ERR-i uudis tuleb Rootsist, kust tulevas uudises ei kajastata vähimalgi määral seda, et kuritegevus on sealmail sisserändetaustaga ja selle taga on 2015. aasta Süüria sõja rändelainega sinna saabunud Lähis-Ida klannimaffia – sellele viitab ka info, et kuritegusid sooritama pannakse alaealised. Võib eeldada, et etnilised rootslased seda ei teeks, küll aga teeks seda islami kultuuriruumist saabunud, kes on lapsi kaasa tõmmanud ka islamistlikusse “püha sõtta”.

ERR: “Rootsis kolmapäeval aset leidnud šokeeriv mõrv pööras uuesti poliitikute tähelepanu kuritegelike jõukude probleemile.

Rootsi ühiskonnas tõusis uuesti põletavaks aruteluteemaks kuritegelike jõukude vägivald, kui kolmapäeval tulistas noorukite kamp surnuks 39-aastase pereisa, kes väidetavalt tegi noortele märkuse nende käitumise kohta.

Ajakirjanduses Mikaeli nime all tuntud ohver oli koos oma lapsega teel ujulasse ning ta lasti maha otse lapse silme all, kirjutab Briti väljaanne Daily Mail.

Alates 2013. aastast on surmaga lõppenud tulistamiste arv enam kui kahekordistunud ning 2022. aastaks oli Rootsis elaniku kohta tulirelvadega toime pandud mõrvade arv 30 korda suurem kui Londonis.

Rootsi probleemiks on ka asjaolu, et kuritegelikud jõugud värbavad vägivalla toimepanemiseks alaealisi, kes pole veel seaduse silmis süüvõimelised. Mõnel juhul on toimepanijateks lausa 12-aastased lapsed.

Valitsust parlamendis toetavate immigratsioonivastaste Rootsi Demokraatide juht Jimmie Akesson ütles aga, et sõnumitest ei piisa ning on aeg “välja kuulutada täiemahuline sõda nende kriminaalsete jõukude iga liikme vastu”.

Kolmapäeval toimunud mõrv leidis aset samal ajal, kui Rootsi parlament võttis vastu seaduse, mis annab politseile volitused teatud piirkondades ilma konkreetse aluseta inimeste või nende sõidukite läbiotsimiseks.

Uus seadus jõustub 25. aprillil, kuid kriitikute sõnul pole see õigusriigi põhimõttega kooskõlas ning selle rakendamine võib põhjustada diskrimineerimist.”

Viimane lause näitab, et kuigi Rootsis on nüüd võimul konservatiivid, laseksid vasakpoolsed pigem terroril jätkuda kui lubaksid politseil tööd teha.

Kuidas Rootsist sai gangsterite paradiis

Nii et kui peavoolumeedia uskuda, siis New Yorgis tekkis eluasemepõud eimillestki (alžeerlase sooritatud kuriteo järel Iirimaal puhkenud rahutuste taustal märgiti ära, et massimigratsioon on sealgi põhjustanud korteripuuduse) ja Rootsis on rootslaste viikingiveri välja löönud, kuid kõik teavad, et see pole tõsi – maailmalinn on Bideni kutsutud migrantidest üle ujutatud ja sotsialistide poolt maadligi tambitud rootslastes pole enam tilkagi viikingiverd, tapatöid teevad hoopis pühasõdalased.

Uued Uudised

Göteborg muutub Detroidi moodi kuritegevuspealinnaks, kust lahkuvad põliselanikud ja ettevõtlus