Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE ja Eesti võit – valitsus ei toeta vähemalt esialgu rändeleppe heakskiitmist

-
15.11.2018
Pikett ÜRO rändeleppe vastu Stenbocki maja ees.
© UU

Neljapäeva õhtul saabunud teade, et valitsus näitab migrandinuumamisleppele punast tuld, oli üle aegade üks paremaid uudiseid ja samas mõru suutäis globalistlikule võimuleerile.

Tõtt-öelda oli kartellieliit päris kõvas tupikus – kui nad otsustanuks presidendi ikkagi Marrakechi saata, jäänuks ainsaks rändeleppe vastaseks EKRE, kes on alati migratsioonilepete vastu olnud, ja see ei sobi kuidagi Isamaale, kes tahab samuti valimiste eel rahvuskübarat pähe panna. Heakskiit tähendanuks neile selget hukku, sest siis kadunuks nende tagant viimasedki rahvusmeelsed, kes ikka veel sealt mingit isamaalisust loodavad.

Rändelepet ju maha vaikida enam ei saa. See globalistlik sigadus hakkas nende endi kahjuks liiga valjusti ruigama! Kuigi endiselt kõlavad jutud sellest, et lepe ei siduvat Eestit kuidagi, on liiga paljud inimesed juba selle dokumendi inglise keelest ära tõlkinud ja leidnud sellest tõelise koletise – sihtriikidel tuleb kõik migrandid vastuvaidlematult oma kostile võtta. See ehmatab kõige veendunumagi sallivuslase ära, sest nii riigi kui oma rahakott hakkab migratsiooniküüsis valust oigama.

Tundub, et ka president Kaljulaid ei jaga rändeleppe sisu. “Ka tahtlikult, sidudes ränderaamistiku külge asju, mis küll tõele ei vasta, kuid ühiskonna lõhestamiseks sobivad need hästi, nagu pagulaste küsimus, mida see deklaratsioon tegelikult ei käsitle,” kirjutas riigipea sotsiaalmeedias. Just nimelt, see ei käsitle mitte sedavõrd pagulasi, kuivõrd majandusmigrante, keda vastu võtma sunnitakse, tegemata vahet ametlikult tulijatel ja illegaalidel – rändelepe teeb parema elu otsingu inimõiguseks!

Urmas Paet väidab ERR-is: “EKRE tekkis hirmutamisest, et kohe tulevad Eestisse immigrandid. Kus need immigrandid on? Tegelikult ei taha keegi siia tulla. Ja isegi nendest mõnedest tulijatest on kolmveerand ruttu ära läinud.” See näitab kas mehe lühinägelikkust või teadlikku vassimist, sest ta ütleb ka: “250 miljonit inimest on kuhugi liikumas.”

Euroopa ägab juba praegu, 3-5 miljoniga, oma eelarvehädades. Kui tuleb kasvõi 10-15 miljonit lisaks, on nende rahandus ja majandus kõrbemas, eriti kui migrantidele tuleb rändeleppe nõudmiste kohaselt mugav elu luua. Ja siis sunnitakse ka Eesti, ikka rändeleppe kohaselt, uksed lahti tegema ja kukrut kergendama.

Kõige hullem asi, mis globaliste kohutab, on see, et Brüsseli isandad saavad pahaseks. Ütleb ju ka Paet: “Nii positsioneeriksime end samasse rivvi Orbani Ungariga, Babiši Tšehhiga, tänase Austria valitsusega, Bulgaariaga…” See on praegu eurokuulelike poliitikute õudusunenägu – mida küll nüüd Brüssel ütleb, kui USA, Ungari, Austria, Tšehhi, Poola, Bulgaaria ja Horvaatia taha ilmub nimekirja ka Eesti… Nad ei saa täna undki! Aga tegelikult ju ongi Eesti koht selles nimistus!

Hukkamõistuminister Sven Mikser, kes ise on tegelikult (ja õnneks) kõige rohkem asja kokku jooksutanud, jätkas täna kahetsemist, et rändelepe heakskiiduta jäi ja president Kaljulaidil tuleb järjekordne poliitturismireis ära jätta. Aga nagu ütleb rahvuskonservatiivide kõnekäänd: “Globalistide kiun on muusika meie kõrvadele!”

Siinkohal maksab tähele panna, et eurokuulelikud poliitikud ei mõtle põhjendusi välja tuues mitte sellele, mida arvab eesti rahvas, vaid mida arvatakse Brüsselis, Berliinis ja Pariisis! Ja ega see lugu veel läbi ole! Ilmselt jätkub lähipäevil suur hala selle üle, mida Eestist küll mõeldakse, ja kuidas me oleme muu maailma hüljanud ja üksi migrantide kätte jätnud. Aga see maailm võiks sundrände asemel mõelda nende inimeste kojujäämise soodustamise peale!

Lisaks võib tulla Brüsselist kuri köhatus, mõni rahakraan keeratakse pisut koomale, vasallid kutsutakse vaibale ja nad saavad noomida – siis poevad Ratas, Paet ja Mikser kasvõi pükstest välja, et Kaljulaidile Marrakechi-pilet lunastada, Reinsalu unustab oma isamaalisuse ja Stenbocki majast kostab ikkagi truualamlik “Halleluuja!”

Ainult et EKRE seda niisama ei jäta, ja isegi kui esialgu peaks käed lühikeseks jääma, siis 4. märtsil saab järgi proovida, kui hästi see leppepaber kärssab. Igal juhul praeguseks on just tänu rahvuskonservatiividele Marrakech saamas läbikukkumise sümboliks ja Eesti on esmakordselt immigratsioonivastaste riikide nimistusse jõudnud.