Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sotsid ei seisa kahe äärmuse vahel. Sotsid ongi äärmuslased

-
15.01.2023
Selline on noorsotside ehk sotsipartei tulevikunägemus.
© UU

Lauri Läänemetsa jutt sellest, kuidas sotsid seisvat Eestis kahe äärmuse vahel, on rumalus. Vasakpoolsed, kes kalduvad uusmarksismi, on ise äärmuslased, kes üritavad nüüd ennast tsentristidena esitleda.

Kui meenutada, milliste loosungite all viidi läbi Eesti iseseisvuse taastamine, siis need olid tänaste konservatiivide loosungid, ja neid võib pidada traditsioonilisteks Eesti riigi põhimõteteks. See, mida esindavad sotsid, on äärmuslus – traditsioonilise pere asemel kümned “voolavad” variandid, Eesti rahvusriik koos Reformierakonnaga “avatuse sildi all” migrante täis lasta, neomarksistlike “uusväärtuse” import ja nii edasi.

“See on sotsiaaldemokraatide nägemus, et me oleme hullumaja vahesein selliste äärmusfanattide vahel, kes tegutsevad parempoolse majanduspoliitikaga. Ja teisel pool on need äärmuslased, kes soovivad viia Eesti nende demokraatlike väärtuste juurde, kus kohas on Venemaa,” sõnas Läänemets.

Tegelikkuses on sotsid ise hullumaja koos seinte, katuse ja vundamendiga – ajalugu teab hästi, et vasakpoolsus on lammutav, Rootsis on see lammutanud kunagi hästi toiminud heaoluriigi. Ja Venemaa väärtuste kohta sõnas õigesti Helle-Moonika Helme: “Tõmbasite siin mingeid paralleele Putini, Venemaa ja meie vahel, mingeid täiesti meelevaldseid paralleele. Vabandust, aga millise erakonnaga ühines Vene Erakond Eestis? Nad ühinesid – nad olid ju Interrinde otsesed järeltulijad – Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga. Nii et Putini Venemaa istub kenasti teie oma erakonna sees. Ja see ilmselgelt on ka põhjuseks, miks te Narvas tanki äraviimisel kasutasite dialoogipolitseid.”

Kui päris sotsid oskavad oma äärmuslikku palet varjata, siis noorsotsid ütlevad selle välja.

Noorsotsid tahavad kohalike valimiste keskseks teemaks muuta LGBT agenda edastamise

Maskid on maas: noorsotsid nõuavad sooneutraalset Eestit

Uued Uudised