Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lugeja: täname Markus Järvit armastava kõne eest!

-
20.02.2023
Markus Järvi kõnelemas.
© UU

Toimetusse saabus tänukiri valimistel kandideeriva Markus Järvi toetuseks, kes oskas leida tee usust hoolivate inimeste südametesse.

“Me kiidame, me täname Markus Järvit nii sisuka ja armastus täis kõne eest.

Vihkamist ja sildistamist on kogu maailm, ka Eesti täis. Eestlased on lasknud omade vahele kiilu lüüa ja nüüd on neid väga raske liita.

Aga Markus Järvi kõneles nendest väärtustest, mis on olulised nii headele kui kurjadele ja vihastele inimestele. Tegelikult  on kõigile oluline oma kodumaa, mõned tunnistavad seda mõned mitte. Kõigile on oluline oma pere, oma lapsed, enamus ei soovi oma lapsi maha ärida. Kõik inimesed otsivad kogu aeg armastust, aga nad ei leia, sest  inimeste tähelepanu on pööratud  valele poole, ajupesu toimub igal tasandil ja igas valdkonnas.

Väga kosutav oli, et Markus Järvi julges rääkida armastusest, julges kasutada vana lörtsitud sõna patrioot ja samas ka selgitades, kes on patrioot, kuna paljud ei tea seda. Julges kasutada õigeid sõnu pereliikmete kohta: ema, isa… Julges kasutada sõna Jumal…

Kahjuks on paljud kirikutegelased nii vanal ajal kui tänapäeval lörtsinud Jumala Sõna ja pühakojad ära. Ja ma mõistan, et paljud inimesed ei suuda petiste, varaste ja hoorajate suust Jumala Sõna kuulata. Nüüd tulebki Jumala Sõna tuua rahvani ausate ja omakasupüüdmatute inimeste suu läbi.

Mu sõpruskonna prouad ja mina samuti nutsime liigutuspisaraid, kui kuulasime tema kõnet. Au talle ja au Jumalale, kes talle nii väärtusliku kõne andis.

Jumaliku Eesti eest! Jumalike eestlaste eest! Jumaliku Tarkuse eest!
Mida ei soovi endale, seda ära tee teistele!”

Tiiu Tiik oma sõpruskonnaga

VIDEO I Markus Järvi: peame päästma Eesti oma laste vabaduse nimel