Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

TOP 10: Uute Uudiste kõige loetumad artiklid 2020. aastal

-
31.12.2020
Portaal Uued Uudised
© UU

Võitlus koroonaviirusega, immigratsioon ja Eesti presidendi ebapädevus on kolm teemat, mis 2020. aastal Uute Uudiste lugejatele kõige rohkem korda läksid. Lõppeva aasta kõige loetumad artiklid on järgmised:

1. INTERVJUU: Saaremaale appi läinud tippkirurg Hasso Uuetoa: kardan, et peame kõik viiruse läbi põdema, enne kui elu normaliseerub

Tippkardioloog Hasso Uuetoa, kes tavaolukorras jagab end Göteborgi ülikoolihaigla ja Eesti kliinikute vahel, läks kriisi ajal appi Kuresaare Haigla arstidele, sest seal tuntakse tõsist puudust tervishoiutöötajate järele. Intervjuus Uutele Uudistele annab Uuetoa soovitusi, kuidas end viiruse kaitsta ning pakub ideid, mida peaks riik tegema, et kriisidega paremini toime tulla.

2. VIDEO: Aafriklaste suur grillipidu hirmutas tallinlasi ja see paneb mõtlema turvalisuse kadumisele

Uutele Uudistele laekus üks video aafriklaste laupäevasest grillpeost Tallinnas Nõmmel, mis häiris kohalikke inimesi. Väidetavalt toimus sündmus toimus laupäeval, 30. mail kella 17-18 vahelisel ajal, kohas, kus Mustamäe poolt tulles treppide juures on grillimise koht. Koos oli 30-40 mustanahalist, peamiselt mehed, kelle laul oli kaugele kuulda.

3. Kersti Kaljulaid kasutab maksumaksja raha oma isiklike ambitsioonide rahuldamiseks

Vikerraadios teatati, et Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) uueks tegevjuhiks kandideeriva president Kersti Kaljulaidi kampaania jääb presidendi kantselei kulutuste piiridesse ja mingeid täiendavaid vahendeid selleks ei kulutata.

4. Brüsseli geiseksiorgial osalenud Eesti diplomaat on Reformierakonna liige

Eelmise nädala reedel nabiti Brüsselis korraldatud gei-peolt seoses karantiini rikkumisega kinni ka Eesti diplomaat. Erinevate allikate andmetel on tegemist 1977. aastal sündinud Oleg Dmitrijeviga.

5. (:)kivisildnik: Pandeemia tingimustes ei saa luuludes elada

Lubasime pandeemiat, tehtud. Kuid katkuteemad pole sellega veel ammendatud, kes õigel ajal poodi ei viitsinud minna ja varusid soetada, seisab nüüd koos tõbistega kolmveerandtunnistes järjekordades ja valib jääkide hulgast paremaid palu, see on igaühe enda evolutsiooniline valik. Eesti Vabariigis ellujäämise kohustust ei ole, laste eest hoolitseb selleks volitatud ametkond.

6. “SERVITI”: Ekspankurist “vilepuhuja”: eestlaste vaesumine on olnud pikk ja sügav, “hea elu” on vaid fassaad

Ekspankurist „vilepuhuja“ Hannes Veskimäe väidab, et eestlaste vaesumine on olnud pikk ja sügav ning reformierakondlik jutt sellest, et me pole kunagi elanud nii hästi kui praegu, on kõigest fassaad. „Mul hakkab kõhus keerama, kui mõtlen, milline majanduslangus meid ees ootab. Aga kui Reformierakond vaatas 2000. aastate alguses pealt, kuidas pangad tegelesid sisuliselt organiseeritud kuritegevusega, siis on positiivne, et tänane valitsus on lubanud inimestele kriisis appi tulla,“ ütleb Veskimäe.

7. Soomes mõisteti last vägistanud somaallane õigeks

Ida-Uusimaa ringkonnakohus vabastas Somaalia mehe, kes vägistas viieaastase lapse. „Õigussüsteemi” kohaselt ei tohiks somaallast vangistada, kuna see „viis ainult olukorda”, mis lõppes lapse vägistamisega, kirjutas põhjanaabrite meedia.

8. (:)kivisildnik: Miks ma sinu ees ei põlvita, lontrus

Me elame hullumeelsel ajal, usumäratsemise pöörises, vaimunõtruse batsillide mõju all. Taas kord tuleb mul alustada lauset sõnadega: kui keegi oleks mulle viie aasta eest öelnud, et… aastal 2020 keegi suudleb kellegi saapaid, keegi peseb kellegi jalgu ja kedagi sunnitakse kellegi ees põlvitama, et see toimub tsiviliseeritud lääne riikides ja seda tallalakkumist peetakse millekski positiivseks või koguni normaalseks, siis oleksin ma hakanud vastiku häälega naerma.

9. Martin Helme: vägivallaõhutajast psühhopaadile auhinna andnud Kersti Kaljulaid on totaalses moraalses ja poliitilises pankrotis

Enam-vähem täpselt aasta enne oma ametiaja lõppu tundub Kersti Kaljulaid olevat selgelt jõudnud järeldusele, et teist ametiaega ei tule. Täpselt sellise järelduse saab teha tema järjekordsest bravuurikast ja jultunud ühiskonnale näkku sülitamisest, mille ta korraldas, andes vägivallaõhutajast psühhopaadile vägivallaennetuse eest auhinna.

10. Reformarite uus tase: Liina Kersna läks isiklikuks ja asus pere kallale

Reformierakondlasest riigikogu liige Liina Kersna langes oma propagandistlikus artiklis väga madalale ja läks isiklikuks, haarates oma arsenali ka vastaste pere ja lapsed, ise seejuures valet külvates.